SERVICII MEDICALE

Baza de tratament este noua si moderna, toate echipamentele fiind achizitionate pe parcursul ultimilor 4 ani. Bazinul acoperit, cu apa de Techirghiol, dispune inclusiv de bicicleta subacvatica,pe langa sistemul de inot contra curent. In cadrul procedurilor/ tratamentelor, se folosesc namol si apa de Techirghiol, precum si apa de mare. Avem certificare ISO si standarde de calitate implementate.

COMPLEX

Cazarea in Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii se face in 137 de paturi. Acestea se afla in cinci pavilioane cu conditii de cazare in regim spitalizare cu confort hotelier. Toate se afla in cadrul aceluiasi complex, impreuna cu baza de tratament, restaurantul, terasa, sala de recreere cu masa de biliard, piscina descoperita si gradina.

FLACARA

vezi detalii
MAREA NEAGRA
vezi detalii

VICTORIA

vezi detalii

REPUBLICA

vezi detalii

SIRET

vezi detalii

RAMAI LA CURENT

Vrei sa primesti ofertele noastre de servicii si cazare?
Lasa-ne adresa ta si o sa iti trimitem cele mai noi oferte.

  NOUTATI

  Incearca sauna cu ozon la Vraja Marii

  Terapia cu ozon este recunoscuta pentru minunatele sale efecte de remodelare corporala, incetinire a imbatranirii, dar mai ales pentru cresterea fertilitatii atat la femei cat si la barbati. Cu ajutorul saunei cu ozon se [...]

  Te tratezi si te recuperezi cu ajutorul ozonoterapiei!

  Utilizata de mai bine de un secol, ozonoterapia este considerata una dintre cele mai eficente metode pentru tratarea bolilor reumatice si sindroamelor dureroase. Terapia cu ozon se bazeaza pe principalel proprietati ale ozonului: antibacteriane, [...]

  Acces la bai reci, la Vraja Marii

  La Spitalul de Recuperare Medicala din Constanta, Vraja Marii intalnesti tot ce ai nevoie pentru reabilitarea starii de sanatate, raze ultraviolete, bai sarate in lacul Techirghiol, bai in mare si bai reci de namol, [...]

  Cresterea imunitatii prin ozonoterapie

  Imunitatea organismului de multe ori scade pe fondul epuizarii emotionale, a stresului fizic, lipsei de odihna, din cauza medicamentelor sau prin expunerea organismului la virusurile sau bacteriile din mediu. Semnele unui imunitati scazute se [...]

  TUR VIRTUAL AL COMPLEXULUI

  Vrei sa-ti faci o idee despre cum arata locatiile noastre? Vezi turul virtual pentru: Flacara, Marea Neagra, Victoria, Republica, Siret, restaurantul nostru, gradina si Baza de Tratament Vraja Marii.

  Turul complexului

  PACIENTII NOSTRI

  “profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

  Carmen Vamoş

  “Am mai fost la tratament mi-a placut”

  Costache Viorica

  “Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

  Diana Bogdan

  “Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

  Ana Acsintoae

  “Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

  Ion Kiri

  “Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

  Elena Balan

  “Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

  Daniela Florica Banoiu