SERVICII MEDICALE

Baza de tratament este noua si moderna, toate echipamentele fiind achizitionate pe parcursul ultimilor 4 ani. Bazinul acoperit, cu apa de Techirghiol, dispune inclusiv de bicicleta subacvatica,pe langa sistemul de inot contra curent. In cadrul procedurilor/ tratamentelor, se folosesc namol si apa de Techirghiol, precum si apa de mare. Avem certificare ISO si standarde de calitate implementate.

COMPLEX

Cazarea in Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii se face in 137 de paturi. Acestea se afla in cinci pavilioane cu conditii de cazare in regim spitalizare cu confort hotelier. Toate se afla in cadrul aceluiasi complex, impreuna cu baza de tratament, restaurantul, terasa, sala de recreere cu masa de biliard, piscina descoperita si gradina.

FLACARA

vezi detalii
MAREA NEAGRA
vezi detalii

VICTORIA

vezi detalii

REPUBLICA

vezi detalii

SIRET

vezi detalii

ULTIMELE NOUTATI VIDEO

VEZI MAI MULTE VIDEO-URI

RAMAI LA CURENT

Vrei sa primesti ofertele noastre de servicii si cazare?
Lasa-ne adresa ta si o sa iti trimitem cele mai noi oferte.

  NOUTATI

  • kinetoterapie Vraja Marii

  De ce sa apelăm la kinetoterapie, la Vraja Marii by The Park?

  Kinetoterapia este o formă de terapie medicală ce acționează asupra mecanismelor articulare și neuromusculare prin intermediul exercițiilor fizice, denumită si ”terapia prin mișcare”.Această procedură se adresează oricărui tip de pacient, de la copii până la [...]

  • TECAR terapia, la Clinica de recuperare medicală Vraja Mării

  TECAR terapia, la Clinica de recuperare medicală Vraja Mării

  Tecar terapia reprezintă o metodă de endotermie profundă si este utilizată cu succes în medicină sportivă, reumatologie, traumatologie, medicină estetica, terapia durerii, precum și in alte indicații. În funcție de rezistența pe care o [...]

  • Hidrokinetoterapia, o metoda eficienta de recuperare

  Hidrokinetoterapia, o metodă eficientă de recuperare

  ”Hidrokinetoterapia reprezintă gimnastica medicală efectuată în apă pentru tratarea diverselor afecțiuni ale sistemului neuromioartrokinetic. Este esențială pentru recuperare. În apă mișcarea este realizată cu ușurință, forța gravitațională scade, articulațiile nu mai sunt încărcate. Se [...]

  • Scolioza la adolescenți

  Scolioza la adolescenți

  Ce inseamnă și cum tratăm scolioza? Scolioza reprezintă o deviere a coloanei vertebrale de la statica normală. Ea poate avea diferite cauze, începând de la cauze neuromusculare, în diverse afecțiuni grave, în special neurologice, [...]

  TUR VIRTUAL AL COMPLEXULUI

  Vrei sa-ti faci o idee despre cum arata locatiile noastre? Vezi turul virtual pentru: Flacara, Marea Neagra, Victoria, Republica, Siret, restaurantul nostru, gradina si Baza de Tratament Vraja Marii.

  Turul complexului

  PACIENTII NOSTRI

  “profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

  Carmen Vamoş

  “Am mai fost la tratament mi-a placut”

  Costache Viorica

  “Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

  Diana Bogdan

  “Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

  Ana Acsintoae

  “Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

  Ion Kiri

  “Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

  Elena Balan

  “Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

  Daniela Florica Banoiu