SERVICII MEDICALE

Baza de tratament este noua si moderna, toate echipamentele fiind achizitionate pe parcursul ultimilor 4 ani. Bazinul acoperit, cu apa de Techirghiol, dispune inclusiv de bicicleta subacvatica,pe langa sistemul de inot contra curent. In cadrul procedurilor/ tratamentelor, se folosesc namol si apa de Techirghiol, precum si apa de mare. Avem certificare ISO si standarde de calitate implementate.

COMPLEX

Cazarea in Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii se face in 137 de paturi. Acestea se afla in cinci pavilioane cu conditii de cazare in regim spitalizare cu confort hotelier. Toate se afla in cadrul aceluiasi complex, impreuna cu baza de tratament, restaurantul, terasa, sala de recreere cu masa de biliard, piscina descoperita si gradina.

FLACARA

vezi detalii
MAREA NEAGRA
vezi detalii

VICTORIA

vezi detalii

REPUBLICA

vezi detalii

SIRET

vezi detalii

ULTIMELE NOUTATI VIDEO

VEZI MAI MULTE VIDEO-URI

RAMAI LA CURENT

Vrei sa primesti ofertele noastre de servicii si cazare?
Lasa-ne adresa ta si o sa iti trimitem cele mai noi oferte.

  NOUTATI

  • Hernia de disc

  Hernia de disc, recomandari proceduri

  Hernia de disc este una dintre afecțiuni cu care vin pacienții care vin să se trateze la Vraja Mării - Eforie Sud. ,,Pacienții sunt consultați și în funcție de simptomatologie și bilanțurile pe care [...]

  • Aflăm de la dr. Ramona Zainea, medic specialist în recuperare medicală la Vraja Mării indicațiile și contraindicațiile tratamentului cu nămol.

  Contraindicațiile tratamentului cu nămol

  Indicațiile și contraindicațiile tratamentului cu nămol sunt extrem de importante, motiv pentru care pacienții noștri sunt foarte bine informați când vin în Complexul de recuperare medicală Vraja Mării. Mai multe detalii ne oferă, doamna [...]

  • Doamna doctor Camelia Ciobotaru ne prezintă beneficiile drenajului limfatic și rolul acestuia în viața femeilor. Evadează în sănătate!

  Beneficiile drenajului limfatic

  Beneficiile drenajului limfatic sunt binecunoscute în rândul doamnelor, întrucât are rol de detoxifiere și combatere a celulitei. Aceste aparate care efectuează manevre de drenaj limfatic sunt cu mai multe programe, în funcție de afecțiunile [...]

  TUR VIRTUAL AL COMPLEXULUI

  Vrei sa-ti faci o idee despre cum arata locatiile noastre? Vezi turul virtual pentru: Flacara, Marea Neagra, Victoria, Republica, Siret, restaurantul nostru, gradina si Baza de Tratament Vraja Marii.

  Turul complexului

  PACIENTII NOSTRI

  “profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

  Carmen Vamoş

  “Am mai fost la tratament mi-a placut”

  Costache Viorica

  “Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

  Diana Bogdan

  “Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

  Ana Acsintoae

  “Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

  Ion Kiri

  “Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

  Elena Balan

  “Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

  Daniela Florica Banoiu