Facilitati

Pe toata durata sederii aveti acces la toate facilitatile Complexului de Recuperare Medicala Vraja Marii: piscina in aer liber, bar in aer liber, restaurant, gradina, sala de recreere cu masa de biliard si multe altele.

PISCINA IN AER LIBER

Piscina in aer liber este dotata cu o zona cu apa putin adanca pentru copii. Sunt disponibile cabine de schimb, dusuri cu apa calda, sezlonguri si umbrele. Este un loc de relaxare si socializare, un mod placut de a petrece timpul liber si de a va bucura de lumina si caldura soarelui intr-o oaza de liniste si briza racoroasa.

BAR IN AER LIBER

Barul in aer liber este deschis pe intreaga durata a zilei. Aici puteti servi baturi alcoolice, racoritoare, ceaiuri si cafele. Barul este disponibil si pentru persoanele care au acces la piscina, fiind foarte aproape se pot servi bauturile la sezlong, in timp ce va bucurati de o zi placuta de plaja.

Restaurant

Restaurantul functioneaza intre orele 8.00 - 23.30. Aici puteti servi o gama variata de mancaruri. Ultima comanda catre bucatarie este la ora 22.00. Este interzisa extragerea de alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

Terasa

Va puteti petrece serile calduroase de vara pe terasa noastra acoperita, unde puteti servi bauturi reci sau calde, alaturi de prieteni. Personalul nostru se va ocupa de buna dispozitie, veti avea parte de servire ireprosabila si preturi decente. Astfel, seara se va termina perfect!

GRADINA CU ALEI

O plimbare in aer liber este necesara pentru sanatate si contribuie perfect la tratamentul de recuperare medicala. Va invitam sa faceti in fiecare zi o plimbare in gradina noastra cu alei, un spatiu plin de verdeata in mijlocul Complexului Vraja Marii, un loc in care va relaxati si va detasati.

CENTRU DE RECUPERARE MEDICALA

Spitalul de Recuperare Medicala Vraja Marii este o baza de tratament noua si moderna, care dispune de echipamente de ultima generatie si de servicii medicale complete. In cadrul bazei folosim namol din Techirghiol, fiind recunoscut de Federatia Mondiala de Hidroterapie si Climatoterapie drept cel mai bun namol din lume.