Fondat de catre SC ASCLEPIOS SRL in anul 2010, Spitalul de Recuperare Medicala Vraja Marii, din localitatea Eforie Sud, Constanta – primul spital privat acreditat din regiune, a pornit de la ideea valorificarii din plin a factorilor sanogeni specifici zonei, namolul si apa de Techirghiol, ca un plus adus procedurilor medicale de specialitate consacrate sau inovative.

Baza de tratament s-a concentrat de la bun inceput pe oferirea de servicii medicale de calitate superioara, avand la baza tehnica medicala de ultima generatie, personal medical de specialitate pregatit la standarde de actualitate si terapii eficiente pentru oaspetii nostri.

In continuare, Spitalul de Recuperare Medicala Vraja Marii, se angajeaza cu mandrie sa intalneasca cerintele actuale si sa depaseasca necesitati si asteptari viitoare ale pacientilor sai, misiunea noastra fiind aceea de a presta servicii de recuperare medicala la cele mai inalte standarde, garantand calitatea si siguranta actului de ingrijire a sanatatii.

Viziunea conducerii spitalului este sa ramana mereu cel mai de incredere spital-partener de profil al pacientilor din toata tara, preocupandu-ne constant sa livram satisfactie maxima intr-un mediu profesional empatic si compasional.

STRUCTURA COMPLEXULUI

Puteti fi cazat, in regim de spitalizare, intr-unul dintre cele cinci pavilioane de langa baza de tratament Vraja Marii: Marea Neagra, Victoria, Flacara, Republica sau Siret.

Toate locatiile, dupa cum vedeti in schema alaturata, sunt in apropiere una fata de cealalta.

Odata sosit, va veti adresa la receptie Marea Neagra pentru intocmirea documentatiei necesare sederii dumneavoastra si semnarea contractului de prestari servicii medicale, repartizarea camerei conform programarii si planificarea consultului medical de specialitate in vederea stabilirii planului de tratament. Acesta este inscris pe o fisa individuala de tratament, cu care veti fi preluati de serviciul programari – planificari proceduri, unde vor fi trecute orele de efectuare. Zilnic, dupa efectuarea tratamentului, veti preda fisa de tratament la receptia bazei de tratament, urmand sa o luati a doua zi, la inceperea tratamentului.

CUM AJUNGI LA NOI?

Spitalul de Recuperare Medicala Vraja Marii este situat in Eforie Sud, Judetul Constanta, Str. Ion Movila nr. 23,

la intersectia cu Str. Dr. Cantacuzino. Aveti mai multe metode prin care puteti ajunge la noi; pentru mai multe intrebari puteti

sa ne contactati la telefon sau completand formularul de pe pagina de contact.

PE JOS

Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii este situat in statiunea Eforie Sud, judetul Constanta, la aproximativ 100 m de faleza si plaja din Eforie Sud si la mai putin de cinci minute de mers pe jos de gara si statiile de autobuz. Accesul la drumul national ce leaga toate statiunile litoralului romanesc se face direct si cu usurinta.

CU TRENUL

Clientii si turistii care sosesc din tara trebuie sa solicite bilete de tren pana in statiunea Eforie Sud – Constanta. Este posibil ca sa trebuiasca sa schimbati trenurile rapide cu destinatia finala Constanta cu trenuri personale ce opresc in toate garile localitatilor si statiunilor de pe litoral.
Calatoria cu trenul de la Constanta la Eforie Sud dureaza aproximativ 30 de minute.

CU AUTOBUZUL

De-a lungul litoralului Romanesc exista multe linii de transport auto cu microbuze care opresc in toate statiunile sau la cerere, oriunde pe traseu. Aceste linii de transport auto pleaca din Constanta din zona Garii Centrale la intervale de 30 minute, incepand de la orele diminetii si pana la ora 20.00. Solicitati conducatorului auto sa opreasca in Eforie Sud langa Gara.

CU MASINA

Daca alegeti sa calatoriti cu autoturismul personal si veniti de oriunde din tara, va trebui sa treceti prin Constanta pe care o veti traversa de la Nord la Sud. Dupa iesirea din Constanta aveti de parcurs aproximativ 20 Km pana in Eforie Sud, pe DN39. Veti trece prin localitatile Lazu, Agigea, Eforie Nord (faceti dreapta la sensul giratoriu, pentru a ocoli statiunea), pentru a ajunge in Eforie Sud. La un moment dat, va trebui sa faceti stanga, inspre Marea Neagra, pe Strada Ion Movila.

RAMAI LA CURENT

Vrei sa primesti ofertele noastre de servicii si cazare? Lasa-ne adresa ta si o sa iti trimitem cele mai noi oferte.