Formalitatile de internare se efectueaza la receptie. Pentru internare aveti nevoie de urmatoarele documente: carte de identitate, bilet de trimitere de la medic, cardul national de sanatate/ adeverinta de inlocuire a  cardului de sanatate emisa de CJAS, in termenul de valabilitate al acesteia (3 luni de la data emiterii), rezultatele analizelor si examenelor paraclinice efectuate (dupa caz). Asiguratii OPSNAJ sunt sfatuiti sa prezinte suplimentar, la internare, adeverinta de salariat care certifica statutul de asigurat sau ultimul cupon de pensie, dupa caz, pentru a evita situatiile neplacute cauzate de neconcordantele din sistemele electronice ale Casei de Asigurari.

Ne rezervam dreptul de a refuza internarea sau de a proceda la externarea pacientilor cu afectiuni nedeclarate si / sau incompatibile cu tratamentele de recuperare medicala

Pentru internare aveti nevoie de urmatoarele documente:

  • carte de identitate,
  • bilet de trimitere de la medic,
  • cardul national de sanatate/ adeverinta de inlocuire a  cardului de sanatate emisa de CJAS, in termenul de valabilitate al acesteia (3 luni de la data emiterii),
  • rezultatele analizelor si examenelor paraclinice efectuate (dupa caz),
  • dosar medical:
    • scrisoare medicală (cardiolog, neurolog…),
    • bilete externare,
    • explorări imagistice (radiografii, RMN, CT),
    • analize medicale.

Externarea implica obligatoriu citirea cardului de sanatate al pacientului la receptia bazei de tratament. Parasirea spitalului fara efectuarea acestui pas atrage suportarea costurilor de spitalizare de catre pacient. Externarea pacientilor se face in ziua stabilita de comun acord cu medicul curant. Fiecare pacient primeste la plecare biletul de externare care include date privind motivele internarii, evolutia in timpul internarii, tratamentele efectuate, recomandarile medicale de urmat. La externare, va rugam sa va asigurati ca ati inteles toate indicatiile si recomandarile de urmat si daca aveti toate datele noastre de contact.

Pacienti care efectueaza tratament in regim ambulator primesc la sfarsitul tratamentului Scrisoarea Medicala care include date privind motivele prezentarii, evolutia in timpul tratamentului, procedurile efectuate, recomandarile medicale de urmat.

Accesul si orarul vizitatorilor

Atat vizitatorii, cat si pacientii trebuie sa se supuna regulilor de conduita interna impuse de managementul complexului.

Daca va stiti purtatorii unor boli transmisibile fie in faza incipienta, fie in curs de finalizare, va rugam sa anuntati receptia inainte de inceperea vizitei.

Accesul vizitatorilor in complex este permis astfel:

Luni-Sambata 15:00-18:00

Duminica 9:00-18:00

Este interzis sa lasati fara supraveghere copii cu varsta mai mica de 12 ani in interiorul complexului.

Personalul complexului are dreptul: sa va interzica vizita daca observa ca ati consumat alcool sau substante stupefiante si sa roage politicos vizitatorul sa plece in caz de conduita necorespunzatoare sau sa apeleze la serviciile de securitate proprie.