Afectiuni de tip inflamator: sechele dureroase articulare si abarticulare post reumatism acut; reumatism poststreptococic; poliartrita reumatoida std. I , II, III in afara puseelor acute; spondilita anchilozanta; artropatie psoriazica; artropatii reactive (secundare unor infectii genetourinare sau intestinale)

Afectiuni de tip degenerativ: stari preartrozice; spondiloza cervicodorsolombara cu sau fara blocaj functional; lombalgia sau lomboradiculopatii de cauza vertebrala sau discala; coxartroza primitiva sau secundara; gonartroza primitiva sau secundara decompensata partial sau global cu sau fara interventie ortopedico-chirurgicala.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu