Durerile reumatismale de cele mai multe ori sunt insuportabile si pot fi agravate sau ameliorate de mai multi factori. Atat mobilitatea cat si repaosul pot influenta aceste stari, de aceea se recomanda galvanoterapia. Aceasta metoda de tratament este una dintre cele mai vechi terapii folosite in medicina de specialitate, ce are ca agent terapeutic actiunea curentului electric continuu cu efectul termic al apei. Spitalul de Recuperare Medicala Constanta, Vraja Marii recomanda galvanoterapia pentru  afectiunile sistemului nervos, afectiuni ale aparatului locomotor (reumatice, sechele posttraumatice) sau afectiuni cardio-vasculare (tulburari de circulatie periferica).

Cand este recomandata galvanoterapia? Baile galvanice se recomanda pentru tratarea regiunilor mai intinse sau chiar a intregului organism. Pacientul introduce membrele superioare si inferioare in cuva, aproximativ 20 de mine, cu o tensiune de 50-60 de volti, dar intensitate slaba si apa la o temperatura de 37-38 de grade Celsius. Baile galvanice se folosesc pentru tratarea diferitelor afectiuni reumatismale, pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, atrofii musculare si terapia durerii de origine nervoasa sau musculara. La sanatoriul din Techirghiol, Vraja Marii, baile galvanice sunt foarte apreciate de catre pacienti si recomandate de medicii bazei de tratament.

Durerile de spate cauzate de statul pe scaun la birou sau la volan, bolile degenerative ale articulatiilor si coloanei vertebrale, reumatismul, intinderile musculare, contuziile si durerile postoperatorii pot fi tratate cu ajutorul bailor galvanice. Te asteptam cu drag la sanatoriul din Mangalia sa beneficiezi de tratamente de exceptie alaturi de un personal foarte bine pregatit!

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu