Acest tratament revolutionar este cunoscut inca din anul 1785, dar folosit la inceput pentru purificarea apei, abia apoi in scop curativ si paliativ. In ultimii 10 ani este utilizat si in Romania, in medicina regenerativa,  fiind recomandat ca tratament pentru diverse afectiuni dermatologice, reumatologice, probleme de circulatie periferica sau medicina estetica. Ozonoterapia Eforie de la Vraja Marii este aplicata cu succes in tratamentul oricarui sindrom dureros, in tratarea afectiunilor reumatice, in tratarea artrozelor, contracturilor musculare si in tratarea de ordin estetic a celulite si semnelor de imbatranire.

Ozonoterapie este supranumita “elixirul unei vieti mai lungi”. Datorita actiunii acesteia de prevenirea a imbolnavirii, foarte multe celebritati folosesc aceasta terapie ca revitalizant metabolic, principalele proprietati ale ozonului fiind antibacteriene, antifungice, antivirale, antiinflamatorii si imunomodulatorii, de reglare sistemica a homeostaziei in organism, optimizarea functiei organelor. Spitalul de Recuperare Medicala din Eforie, Vraja Marii efectueaza infiltratii cu ozon subcutanate, intramusculare, intraarticulare cat si autohemoterapie mica si majora. Beneficiile ozonoterapiei sunt urmatoarele: imbunanateste circulatia sanguine, revitalizeaza organismul, incetineste imbatranirea celulara si a pielii, stimuleaza celulele imune la pacientii cu imunosupresie, regenereaza, neutralizeaza senzatia dureroasa si inteparteaza toate tipurile de microorganisme patogene.

Ozonoterapia este recomandata aproape oricui, exista insa cazuri in care precautia este necesara. Spitalul de Recuperare Medicala Constanta, Vraja Marii recomanda ca persoanele cu hipertiroidism, deficitul de G-6-PD, hipertensiune arteriala mai mare de 160 mm Hg, accident vascular hemoragic, stari posthemoragice este e preferat sa evite aceasta terapie.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu