Spitalul de Recuperare din Constanta, Vraja Marii este prima institutie acreditata din regiune ce utilizeaza in scop terapeutic namolul si apa din Techirghiol, ca un plus al terapiilor de specialitate, integrate in cadrul bazei de tratament. Ne mandrim cu medici de renume, cu oameni dedicati meseriei, cu o mare familie de specialisti, cu aparatura de ultima generatie si cu proceduri placute, relaxante si cu adevarat vindecatoare. La Vraja Marii aveti parte de un sejur complet, de servicii medicale la nivel European, de o echipa medicala bine pregatita, de personal foarte amabil, de recuperare, tratament si relaxare!

De ce Vraja Marii este o locatie speciala? Diferenta dintre baza de tratament Vraja Marii si alte locatii asemanatoare este relatia pe care personalul medical o are cu pacientii, procedurile complete 6 zile din 7, inclusiv sambata, pacientii care revin de fiecare data cu bucurie, rezultatele extraordinare ale procedurilor medicale si nu in ultimul rand calitatea serviciilor si facilitatile oferite. Sanatoriul din Techirghiol, Vraja Marii este spatiul unde iti vei dori sa revi de fiecare data, unde te recuperezi, te tratezi, te relaxezi, te binedispui si iti incarci bateriile pentru urmatoarea perioada.

Conditiile in care se cazeaza pacientii la sanatoriul din Mangalia, Vraja Marii sunt in regim de spitalizare, dar cu confort hotelier. In complexul Vraja Marii beneficiati de restaurant, terasa, sala de recreere, piscina descoperita si o gradina cu alei si foarte multa verdeata in centrul bazei de tratament.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu