Utilizata de mai bine de un secol, ozonoterapia este considerata una dintre cele mai eficente metode pentru tratarea bolilor reumatice si sindroamelor dureroase. Terapia cu ozon se bazeaza pe principalel proprietati ale ozonului: antibacteriane, antifungice, antivirale, antiinflamatorii si imunomodulatorii, de reglare sistemica a homeostazei in organism si de optimizare a functiei organelor si a sistemelor de organe. La Vraja Marii, procedura de ozonoterapie din Eforie este recomandata in cazul mai multor afectiuni degenerative si reumatice, al unor boli vasculare si neurologice, in cazul unor infectii bacteriene, virale sau fungice, dar si in cosmetica si dermatologie.

Ozonoterapia este considerata leacul minune pentru sute de afectiuni, de aceea este si abordata din ce in ce mai mult de specialistii Vraja Marii. Cu ajutorul acestui tip de tratament bazat pe un amestec de oxigen si ozon are loc stimularea regenerarii organice la nivel celular, totodata are loc eliminarea toxinelor acumulate in interiorul corpului, reducerea inflamatiilor, reglarea PH-ul si imbunatatirea circulatiei sanguine.

Baza de tratament din Eforie Sud, Vraja Marii recomanda ozonoterapia pentru cresterea imunitatii organismului. In cadrul spitalului se pot face infiltratii subcutanate, intramusculare, intraarticulare, autohemoterapie mica si autohemoterapie mare, doar la recomandarea medicului specialist si in functie de fiecare afectiune in parte. Te asteptam la Vraja Marii, Eforie Sud sa te recuperezi, sa te tratezi, sa te relaxezi si sa te simti bine intr-un cadru placut, in care se respecta normele de distantare sociala.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu