Afectiuni recurente ale cailor respiratorii? Vreti sa reduceti numarul de episoade de raceala si gripa de peste an? Terapia cu aerosoli este foarte utilizata atat in tratarea numeroaselor afectiuni respiratorii cat si in prevenirea acestora si cresterea imunitatii. Beneficiile unei cure cu aerosoli sunt foarte multe si extrem de importante, de la cresterea imunitatii, la eliberarea de cortizol, pana la armonizarea proceselor cerebrale si fiind chiar un real beneficiu pentru cei ce sufera de astm. Aceasta terapie este indicat sa fie facuta cel putin 10 zile, ideal 20 zile, minim o data pe an. Vino la Vraja Marii pentru o cura de aerosoli in Eforie si multe alte programe curative.

Cum ajuta mai exact aerosolii marini? Aerosolii intaresc sistemul imunitar si stimuleaza organismul sa elibereze cortizol, acel hormon responsabil care stopeaza inflamatiile de la nivelul bronhiilor si astfel 10-20 zile de aerosoli reusesc sa tina departe de afectiunile respiratorii, raceala si gripa, pacientii de toate varstele. Foarte multi parinti aleg curele de aerosoli naturali cat si artificiali pentru copii, tocmai pentru a evita administrarea medicamentelor alopate. Baza de tratament din Constanta, Vraja Marii va sta la dispozitie cu o multime de terapii, printre care si cea cu aerosoli, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Aerosolii marini contin clorura de sodiu, iod, brom, magneziu, inclusiv calciu, iar cu ajutorul nebulizatoarelor acestea sunt dispersate in tot organismul, protejandu-l si sustinandu-l in orice tip de afectiune respiratorie. Spitalul de Recuperare Medicala Constanta, Vraja Marii recomanda aerosolii, impreuna cu alte terapii pentru stimularea imunitatii, prevenirea racelilor, tratarea anemiei si rahitismului.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu