In fiecare zi starea de buna dispozitie iti este alterata de o durere? Medicamentele parca nu isi mai fac efectul si durerea reuseste de fiecare data sa te doboare la pat? Laserterapia este o procedura non invaziva, o metoda de tratament care trateaza cauza, sporeste procesul natural de vindecare si te scapa de durere definitiv. Laserterapia permite energiei luminii sa penetreze tesuturile si sa interactioneze cu molecule diferite, restabilind functia normala celulara. Laserterapia poate fi combinata si cu alte terapii precum kinetoterapia, pentru rezultate rapide.

Care sunt efectele laserterapiei? Efectele pe termen scurt ale laserterapiei constau in reducerea intensitatii durerii prin eliberarea de beta-endorfine si imbunatatirea fluxului sanguin, iar efectele pe termen lung sunt cresterea si imbunatatirea metabolismului celular, vindecarea mai rapida a tesuturilor afectate. Laserul favorizeaza procesele naturale de vindecare ale organismului, cresterea rezistentei la infectii si faciliteaza drenajul limfatic. La sanatoriul din Mangalia, Vraja Marii laserterapia este folosita cu succes pentru tratarea unei game largi de afectiuni medicale.

Doza si frecventa tratamentului este stabilita pentru fiecare pacient in parte, in functie de afectiunea fiecaruia, de medicii nostri specialisti. Laserterapia este non-toxica, nu interactioneaza cu alte medicamente si nici nu au fost semnalate reactii adverse. Exista insa si contraindicatii pentru: cardiaci, epilepsie, istoric de fotosensibilitate, imediat dupa injectii locale cu steroizi sau dupa AINS administrate pe cale locala si generala.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu