Acum la Complexul Vraja Marii salinoterapie.

Este o metoda alternativa, dar si complementara, de prevenire si tratament pentru diverse afectiuni respiratorii. Terapia la Salina din cadrul complexului Vraja Mării Eforie Sud are beneficii demonstrate asupra intregului organism.

Salinoterapia creste imunitatea, sustine detoxifierea organismului si imbunatateste functionarea aparatului digestiv. In acelasi timp, sustine regenerarea pielii si ajuta la reducerea efectelor oboselii si stresului.

Salina Eforie Sud – Unicat pe litoralul romanesc

Aerosolii salini actioneaza la nivelul cailor respiratorii. De asemenea, elimina impuritatile si majoritatea microorganismelor care prin depunere cauzeaza boli ale aparatului respirator. Sarea este cunoscuta ca fiind un puternic bactericid si dezinfectant. Prin compozitia sa, sprijina numeroase procese fiziologice si totodata buna functionare a organismului.

Salina Eforie Sud – O oaza de sanatate

La fel ca in salina naturala, in salina arficiala totul este acoperit de sare (pereti, pardoseala) ce este adusa din salina naturala Turda. Exista un mecanism specific ce face ca vaporii de sare sa isi pastreze proprietatile.

Salinoterapia este un procedeu terapeutic simplu, dar eficient în acelaşi timp. Proprietatea curativă a sării este recunoscută din cele mai vechi timpuri, acestui mineral fiindu-i atribuite şi o serie de proprietăţi mistice. Astfel, în scrierile alchimiştilor, sarea este notată prin 28 de simboluri diferite a rocilor şi 29 pentru cea preparată. Si astăzi, beduinii din deşert îşi pecetluiesc legămintele cu sare.

Salina Eforie Sud – Tratament

Tratamentele în salină au devenit populare în secolul XIX. Atunci, s-a observat că minerii care lucrau într-o mină de sare aveau semnificativ mai puţine probleme pulmonare decât locuitorii din zonă.  Certificându-se efectele benefice ale sării prin studiile oamenilor de ştiinţă ai secolului XX, au început construcţiile unor saline artificiale la suprafaţă.

O respiratie sanatoasa sta de cele mai multe ori la baza unei stari generale de bine, atat fizice cat si psihice.

Vraja Marii – Recuperare Medicala este in contract cu CJAS.

Se pot face programari in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

NE GASITI ZILNIC LA ACEST NUMAR DE TELEFON:

0241.747.916  tasta 1 – Internari (Luni-Duminică 9:00 – 18:00) tasta 2 Ambulatoriu (Luni-Sambata 9:00 – 18:00)

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu