Complexul Vraja Marii Recuperare Medicala din Eforie Sud ii anunta pe cei interesati ca rezervarile pentru perioada IANUARIE – MARTIE 2019 reincep pe 6 ianuarie.

In perioada 23.12.2018 – 05.01.2019, in spatiul nostru se desfasoara activitati de imbunatatire a confortului pacientului si nu avem program de relatii cu publicul. Daca aveti urgente, va rugam sa ne contactati pe adresa de email office@vrajamarii.ro sau prin sms la numarul 0728.131.203. Veti fi contactati incepand cu data de 06.01.2018.

De asemenea, ne puteti gasi pe Facebook pe pagina Vraja Marii Recuperare Medicala

Detalii despre preturi si servicii – CLICK AICI

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu