Din cauza incidentei in continua crestere si gravitatii deficitului functional, patologia posttraumatica este tot mai frecvent intâlnita in cazuistica sanatoriala unde beneficiaza de conditii optime de asistenta terapeutica si recuparatorie. Tot aici se incadreaza si starile postortopedico-chirurgicale.

Ca entitati posttraumatice tratate in sanatoriu se amintesc: atrofii, hipotrofii, contracturi musculare, redori articulare, anchiloze, pseudoartroze.

Namolul sapropelic are calitati superioare parafinei, cu efecte antiinflamatorii resorbtive, vasculo-trofice si chimice.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu