Nevralgii de orice cauza si cu orice localizare

Radiculopatii de cauza vertebrala, discala.

Plexulopatii (plex brahial, plex lombosacrat).

Mononevrite prin compresiune, de încarcerare, profesionale si prin pozitii prelungite (nerv radial, median, cubital, obturator, femuro-cutanat, crural, sciatic, facial)

Polineuropatii

Poliradiculonevrite

Sechele dupa poliomelita acuta epidemica

Electrostimulare computerizata, electroterapie, termoterapie adjuvanta, masokinetoterapie – toate efectuate în conditii optime, cu un personal calificat si plin de solicitudine – ofera cheia recuperarii functionale neuromotorii

Scleroza multipla

Boala Parkinson

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu