Eficienta curelor balneare este cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri, dar si proprietatile acestora analgezice, antiinflamatoare, antimicrobiene precum si curative. Multe afectiuni pot fi tratate cu ajutorul curelor balneare, mai exact afectiunile reumatismale degenerative, afectiunile reumatismale inflamatorii, afectiunile post-traumatice, ortopedice, ginecologice, neurologice si cardio-vasculare. Curele balneare la Vraja Marii sunt ideale pentru intarirea sistemului imunitar si prevenirea multor boli.

Spitalul de Recuperare Medicala din Constanta, Vraja Marii se bazeaza pentru tratarea pacientilor pe factorii naturali, apa si namolul din Techirghiol, care este recunoscut de Federatia Mondiala de Hidroterapie si Climatoterapie drept cel mai bun namol din lume, dar si pe specialisti si aparatura de ultima generatie. Cura cu namol sapropelic actioneaza in timp si produce efecte favorabile ce persista, astfel se stimuleaza regenerarea tisulara si se imbunatateste circulatia sanguina, ceea ce le face utile intr-o serie de boli reumatismale, ginecologice, neurologice, ortopedice, dermatologice etc.

In cazul persoanelor cu surmenaj fizic si intelectual, sau dupa un efort fizic prelungit, corpul are nevoie de un moment de relaxare si recuperare, curele balneare pot fi un real ajutor in aceste situatii. Chiar daca nu aveti probleme de sanatate, nu strica niciodata sa va reincarcati bateriile dupa un an intreg in care v-ati solicitat acasa si la serviciu. Impachetarile cu namol, baile cu apa sarata din lacul Techirghiol, aerosolii, hidroterapia si multe alte terapii de la Vraja Marii sunt folosite pentru tratarea diferitelor afectiuni. Chiar daca nu este inca demonstrat 100% stim ca namolul din Techirghiol are si efecte impotriva imbatranirii.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu