La baza oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, iar tratamentul bazat pe amestecul de oxigen si ozon poate sa repare din interior si sa reduca inflamatia. Ozonoterapia, caci despre ea este vorba reprezinta o metoda inovatoare de tratament nemedicamentos, ce foloseste un amestec de ozon si oxigen permitand reducerea consumului de medicamente alopate si implicit a reactiilor secundare provocate de acestea. Poate fi utilizata in numeroase domenii medicale precum ortopedie, dermatologie, tratarea bolilor reumatismale, afectiuni vasculare si neurologice, urologie, ginecologie si tratamente estetice, iar principalele proprietati ale ozonoterapiei sunt antibacteriana, antifungica, antivirala, antiinflamatorie si imunomodulatorie, de reglare sistemica a homeostazei in organism.

Cum actioneaza ozonoterapia? Ozonoterapia imbunatateste circulatia sanguina, stimuleaza enzimele celulare si celulele imune la pacientii cu imunosupresie si poate regenera diferite tipuri de tesuturi. In tratarea afectiunilor reumatice eficienta terapeutica se datoreaza actiunii antiinflamatorii, antialgice, miorelaxante si de refacere a functiei articulare si actiunii reparatorie asupra terminatiilor nervoase periferice. Efectele ozonoterapiei se vad in timp, iar pentru un rezultat mai stabil se recomanda ca dupa terminarea unei cure, pacientul sa mai revina pentru inca 2-3 sedinte pe luna.

Din punct de vedere estetic, ozonoterapia ajuta la eliminarea celulitei, elimina excesul de apa, creste tonusul muscular, reduce ridurile, trateaza acneea si reduce infectiile fungice ale unghiilor de la maini si picioare. Pielea isi va recapata stralucirea si lipsa de oxigenare va disparea. Te asteptam cu bratele deschise in cadrul sanatoriului nostru din Techirghiol pentru o cura de ozonoterapie si alte proceduri medicale extrem de benefice.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu