Sistemul limfatic asigura schimbul de substante intre sange si tesuturi  si contribuie la apararea organismului, curatand-ul de toxine si regenerand-ul profund. Drenajul limfatic este un tip de masaj care se poate face manual sau cu ajutorul unui aparat special care aplica presiune usoara pe suprafata corpului stimuland astfel limfa. Drenajul limfatic este extrem de cunoscut pentru efectele sale benefice, acesta intareste sistemul imunitar, sustine eliminarea toxinelor, reduce si previne retentia de lichide din corp, ajuta la slabit, imbunatateste aspectul pielii si grabeste cicatrizarea ranilor.

De ce ar trebuie sa apelam la drenajul limfatic? Drenajul limfatic este o procedura de recuperare medicala utilizata doar de catre fizioterapeuti pentru stimularea circulatiei venoase si limfatice. Cu ajutorul acestui procedeu, organismul se stimuleaza in mod natural, purifica corpul de toxine, echilibrand-ul din punct de vedere al imunitatii. Deoarece drenajul limfatic stimuleaza procesele de detoxifiere este foarte important sa mentinem o hidratare corespunzatoare pe toata durata tratamentului. Spitalul de Recuperare Medicala din Constanta, Vraja Marii  recomanda drenajul limfatic pentru persoanele care sufera de retentie de apa, circulatie deficitara, stare de oboseala.

Baza de tratament din Constanta, Vraja Marii utilizeaza pentru drenajul limfatic aparatura performanta, de ultima generatie. Daca vrei sa slabesti sau sa te mentii, daca suferi de o anumita boala sau esti sanatos, daca vrei sa scapi de celulita sau sa ai parte de un masaj placut, fara efecte adverse, iti recomandam cu caldura drenajul limfatic de la Vraja Marii.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu