Pavilion cu conditii de cazare in regim spitalizare cu confort hotelier, construit in structura P+II. Toate camerele duble si cele 3 apartamente dispun de grup sanitar propriu cu dus si instalatii sanitare, aer conditionat, minibar, tv, seif, feohn, wi-fi în spaţiile publice. In receptie se asigura telefon, fax, internet, seif,  etc. Unitatea de cazare dispune de incalzire si este deschisa tot anul.

Pe langa serviciile de cazare in cadrul Complexului de Recuperare Medicala Vraja Marii, aveti acces la toate facilitatile complexului: piscina in aer liber, acces la baza de tratament, restaurant, terasa, gradina, sala recreere cu masa de biliard etc.

Cere o oferta

GALERIE

Parter

Camera 01

Camera 02

Camera 03

Camera 04

Etaj 1

Camera 11

Camera 12

Camera 13

Camera 14

Camera 15

Etaj 2

Camera 21

Camera 22

Camera 23

Camera 24

Camera 25

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu