Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii din Eforie Sud, Str. Ion Movila nr.21, tel.0241/747.916 lanseaza pachetul de wellness si detox  in Salina Vraja Marii din incinta, joi 31 mai 2018.

Evenimentul se va deschide la ora 12.45 cu un concert de muzica clasica pian si vioara sustinut de elevii Liceului de Arta Regina Maria Constanta, urmata apoi de prezentarea in exclusivitate a pachetului wellness si detox Vraja Marii.

  • Pachetul aditional de wellness si detox vine in completarea tratamentelor medicale de specialitate, cu intentia de a asigura si pe aceasta cale plusul de sanatate al oaspetilor nostri. Pachetul imbina beneficiile terapiei hiperbare, shot-ul de ghimbir si sucurile naturale, neputand sa lipseasca masajul facial cu acid hialuronic!
  • In acest fel, un rasfat suplimentar care poate fi accesat in oricare 5 zile de tratament, adauga planului consacrat de tratament noi beneficii pe care pacientul le poate resimti imediat. Totul la un cost suplimentar de doar 600 ron!
  • Lansarea acestei noi optiuni are loc in salina artificiala cu sare adusa din Salina Turda, recent inaugurata in locatia noastra din Eforie Sud, care aduce la randul ei un plus de sanatate, dat fiind ca o respiratie sănătoasă stă de cele mai multe ori la baza unei stări generale de bine, atât fizice cât şi psihice.
  • Ca intotdeauna, complexul pozitioneaza pacientul in centrul preocuparilor sale astfel incat sejururile petrecute aici sa fie deosebite si eficiente pentru sanatatea si starea de bine a acestuia.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu