Terapia cu ozon este recunoscuta pentru minunatele sale efecte de remodelare corporala, incetinire a imbatranirii, dar mai ales pentru cresterea fertilitatii atat la femei cat si la barbati. Cu ajutorul saunei cu ozon se poate ajunge la un echilibru hormonal,  datorita stimularii sanguine si microcirculatiei. Este extrem de eficienta pentru reducerea semnelor clinice de edometrita, fiind mult mai eficienta decat antibioterapia sau terapia hormonala. Vino sa te bucuri de efectele curative ale saunei cu ozon la baza de tratament din Constanta, Vraja Marii!

La baza oricarei afectiuni se afla oxigenarea insuficienta la nivel celular, iar terapia cu ozon vine si repara din interior, reducand zona afectata si inflamatia. Amestecul de ozon si oxigen imbogatescte sangele si implicit celulele, neutralizeaza toxinele acumulate de-a lungul timpului in corp, reduce inflamatiile, regleaza PH-ul si imbunatateste circulatia sangelui. Printre efectele saunei cu ozon se regasesc cel antibacterian, antiinflamator si stimulator imunitar. Incearca si tu ozonoterapia din Eforie, la Vraja Marii.

Sauna cu ozon se afla de acum printre terapiile disponibile oricand in Spitalul de Recuperare Medicala Constanta, Vraja Marii, iar pacientii se pot bucura de beneficiile acestea ori de cate ori au ocazia. Masurile de distantare sociala sunt respectate cu strictete, aparatura se dezinfecteaza dupa fiecare pacient, procedurile se efectueaza cu masca si manusi, iar distantarea sociala in zona de masa este asigurata.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu