Recuperarea dupa o interventie chirurgicala depinde cel mai mult de tipul operatiei, de timpul efectiv pe care fiecare pacient si-l aloca pentru terapie, dar si alte aspecte precum exercitiile fizice, namolul sapropelic, parafina, kinetoterapia si hidrokinetoterapia postoperatorie. Recuperarea ortopedica este o terapie foarte cautata si apreciata, care imbina recuperarea si relaxarea corpului intr-o maniera placuta, iar cu ajutorul ei pacientii isi recapata functiile pierdute sau se adapteaza la un nou stil de viata. Programul de ortopedie Constanta, de la Vraja Marii este dedicat persoanelor de toate varstele, iar ca entitati posttraumatice tratate in sanatoriu amintim atrofii, hipotrofii, contracturi musculare, redori articulare, anchiloze, pseudoartroze si stari postortopedico-chirurgicale.

Cat dureaza vindecarea dupa interventiile chirurgicale? De cele mai multe ori interventia chirurgicala este doar o parte din drumul catre vindecare. Multe persoane cred ca dupa operatie se pot intoarce la activitatile de dinainte, insa drumul care trebuie parcurs este mai lung si mai greu decat ne-am astepta, desigur ca pot fi si pacienti care se vindeca foarte rapid, dar sunt cazuri singulare. Pentru a grabi recuperarea trebuie sa respectatati cu strictete indicatiile medicului si sa va oferiti timp, motivatie si foarte multe exercitii executate corect, doar cu ajutorul specialistilor si sub supravegherea acestora. Baile de namol de la Vraja Marii pot fi de asemenea parte din recuperarea ortopedica.

Programele de ortopedie sunt concepute pentru fiecare pacient in parte, la indrumarea medicilor specialisti tinandu-se cont de afectiunea de care sufera, de varsta, contitutia pacientului si de tipul de activitate pe care il desfasoara. Te asteptam la sanatoriul din Techirghiol sub deviza noastra “Evadeaza in sanatate la Vraja Marii” si te vei simti extraordinar!

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu