Imunitatea organismului de multe ori scade pe fondul epuizarii emotionale, a stresului fizic, lipsei de odihna, din cauza medicamentelor sau prin expunerea organismului la virusurile sau bacteriile din mediu. Semnele unui imunitati scazute se pot vedea imediat, infectii recurente, raceli frecvente, stare generala de rau, somnolenta, oboseala, insomnia, inflamarea glandelor limfatice si chiar eruptii herpetice.  Ozonoterapia din Eforie, de la Vraja Marii este metoda inovatoare de tratament nemedicamentos care foloseste un amestec de oxigen-ozon, permitand  reducerea consumului de medicamente alopate si implicit a reactiilor secundare provocate de acestea.

Racesti des? Esti alergic? Te simti mereu obosit? Spitalul de Recuperare Medicala din Constanta iti recomanda o cura de ozonoterapie pentru cresterea imunitatii organismului. Cum functioneaza ozonoterapia? Cu ajutorul ozonoterapiei, sangele este imbogatit cu ozon si oxigen, iar acest lucru favorizeaza productia de antioxidanti, care ajuta la refacerea si vindecarea rapida a organismului. In functie de afectiuni si recomandarea medicului specialist, ozonoterapia se efectueaza prin autohemoterapie sau infiltratii subcutanate, intramusculare sau intraarticulare.

Spune stop imunitatii scazute cu procedurile inovatoare din cadrul bazei de tratament din Eforie Sud! Efectele terapiei cu ozon sunt: antibacterian, antifungic si virustatic, imunostimulant, antiinflamator si antialgic, revitalizant, potenteaza actiunea insulinei, actiune lipolitica, scade valoarea colesterolului seric total si creste HDL cholesterol, imbunatateste circulatia sanguina si limfatica, creste rezistenta la efort si capacitata de memorare, actiune antidepresiva, favorizeaza eliminarea toxinelor.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu