Va confruntati deseori cu dureri cronice care nu trec cu nimic? Terapia durerii poate fi solutia ideala in acest caz, o metoda minim invaziva care reduce sau chiar opreste durerea persistenta, cronica si mai mult decat atat, prin terapia durerii se pot evita interventiile chirurgicale. La Vraja Marii tratam in functie de cele trei trepte standard in terapia durerii: durere usoara, durere moderata si durere severa, dar si in functie de intensitatea durerii si conform scalei de analgezie OMS. In terapia durerii se poate interveni medicamentos, dar si prin diferite proceduri minim invazive, iar in cele mai multe cazuri simtomele dispar, sau cel putin se atenueaza.

Pentru ce tipuri de durere se poate folosi acesta terapie? In cele mai multe situatii, durerea cu componenta neuropartica este ameliorata semnificativ, dar si durerile cronice date de gonartroze si  coxartroze sunt remediate, iar pacientii pot incepe programele de recuperare. Programul de terapie al durerii din cadrul Spitalului de Recuperare Medicala din Constanta poate fi folosit si in sindroamele oncologice prin folosirea regulata a analgezicelor pentru controlul si prevenirea recurentei durerii si sprijin psihologic si social. Terapia durerii te ajuta sa tratezi cauza si nu efectul si astfel se pot diagnostica diferite afectiuni.

Sanatoriu din Techirghiol, Vraja Marii este o insitutie medicala in regim de spitalizare ce utilizeaza terapia durerii pentru pacientii cu patologii ce implica durere cronica si subacuta ca si simptom predominant si incearca prin aceasta sa imbunatateasca semnificativ calitatea vietii. Vino la Vraja Marii si iti gasim noi leacul!

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu