Stilul in care traim de multe ori pune o prea mare presiune pe organismul nostru, care incepe sa dea semnale de alarma din ce in ce mai des, de aceea trebuie sa fim atenti la ce ne transmite corpul tau in ceea ce priveste disconfortul, durerile, amortelile muschilor, articulatiilor, ligamentelor si nervilor. Pentru a putea vorbi de preventie inainte de a ajunge la tratamente de recuperare este nevoie de o intretinere si de o evaluare a simptomelor inca de la primele semne. Kinetoterapia din Eforie de la Vraja Marii este o metoda de baza in practica noastra de recuperare medicala, care se ocupa de corectarea mecanismelor deficitare.

Care sunt principalele obiective ale kinetoterapiei? Kinetoterapia este necesara cand se constata dezaliniamente posturale, in situatii posttraumatice, postoperatorii, in cazul afectiunilor neurologice, dar si in timpul sarcinii. Principalele obiective ale kinetoterapiei sunt relaxarea, corectarea posturii, cresterea mobilitatii articulare, cresterea fortei si rezistentei musculare, imbunatatirea controlului neuro-muscular, cresterea capacitatii de efort si reeducarea sensibilitatii. In cadrul sanatoriului din Mangalia, Vraja Marii fiecare pacient primeste supraveghere si ingrijire individuala din partea unui kinetoterapeut, iar programele sunt special concepute pentru fiecare persoana in parte in functie de afectiune, varsta, constitutie si altele.

Scopul kinetoterapiei este de a reface functiile diminuate, de crestere si de readaptare functionala. Cu ajutorul kinetoterapiei din cadrul baze de tratament din Constanta, Vraja Marii tratam afectiunile aparatului locomotor, afectiunile neurologice, afectiunile aparatului cardio-vascular, afectiunile aparatului respirator, afectiunile neuropsihice, afectiunile metabolice si maladiile congenitale.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu