Terapia cu namol este folosita de mai bine de 2 mii de ani pentru proprietatile sale extraordinare asupra sanatatii organismului. In Romania, namolul de Techirghiol este cel ce aduce an de an turisti din toate colturile lumii, datorita recunoasterii acestuia de catre Federatia Mondiala de Hidroterapie si Climatoterapie drept cel mai bun namol din lume. Namolul sapropelic, acele ce se regaseste pe fundul lacului Techirghiol este de oigine vegetalo-animala, fiind format din fauna si flora acvatica de-a lungul timpului, trateaza numeroase afectiuni. Complexul Vraja Marii recomanda impachetarile cu namol supravegheate cu mare atentie de catre terapeutii nostri calificati.

De ce e bine sa incerci macar o data in viata o cura cu namol? O cura cu namol este benefica pentru toate varstele, exceptand contraindicatiile din diferite afectiuni precum epilepsia, tumoarea maligna, infarctul miocardica si chiar sarcina. Pentru cei mai tineri, fara probleme de sanatate, namolul le revitalizeaza organismul, le reda elesticitatea pielii si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Pentru cei mai in varsta, tratamentele cu namol de la Vraja Marii sunt benefice in tratarea afectiunilor reumatismale degenerative si post-traumatice, afectiuni neurologice periferice cronice sau boli ginecologice (sterilitate, anexite si metroanexite cronice).

Spitalul de recuperare medicala din Constanta, Vraja Marii este cea mai cunoscuta baza de tratament din tara, fiind extrem de apreciata de pacientii care i-au trecut pragul. In cadrul acesteia puteti urma diferite programe curative si de recuperare copii, ortopedice, balneare, cardio-vasculare, respiratorie si neurologice. Va asteptam cu drag sa petreceti un sejur placut, sa va relaxatsa va recuperati si sa socializati!

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu