La Spitalul de Recuperare Medicala din Constanta, Vraja Marii intalnesti tot ce ai nevoie pentru reabilitarea starii de sanatate, raze ultraviolete, bai sarate in lacul Techirghiol, bai in mare si bai reci de namol, pe plaja privata de pe malul lacului Techirghiol, in statiunea Eforie Sud. Pana pe data de 15 septembrie va asteptam la Vraja Marii bai reci de namol, chiar daca nu sunteti pacientii nostri puteti intra pe baza unui abonament sau a unui bilet individual. Ne-am conformat regulilor in vigoare si va asiguram de o sedere in conditii de igiena si siguranta, de protectie si tratamente care respecta masurile de distantare sociala.

Beneficiile bailor reci cu namol sunt cunoscute inca de pe vremea romanilor, atat pentru tratamentul afectiunilor reumatice, ortopedice, dermatologice, precum si pentru rolul acestora de a preveni rahitismul la copii si adolescenti, de asemenea este un tratament recomandat pentru cresterea imunitatii. Aplicatiile de namol sapropelic, la Vraja Marii se pot face sub forma de masaj cu namol sau onctiuni cu namol.

Cum se efectueaza terapia cu namol rece? Aplicati dupa ce va expuneti la soare 10-15 minute, pe tot corpul sau pe zonele cu afectiuni. Daca e prima oara, puteti testa pe o zona redusa. Va expuneti in continuare la soare. Dupa ce namolul se deshidrateaza, se usuca si devine cenusiu, intrati in lac pentru spalarea namolului; faceti miscare in apa!

Va asteptam cu drag pe malul lacului Techirghiol, pentru a beneficia de calitatile namolului, supranumit si “aurul negru”, dar si a apei sarate a lacului, puternic hipertona, cu o concentratie de aproximativ 80 g de saruri minerale la litru.

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu