SC ASCLEPIOS SRL organizeaza procedura de atribuire a contractului de servicii consultanta in intocmirea documentatiei de finantare pentru proiectul: ”INFIINTARE UNITATE SANITARA PRIVATA CU PATURI SPECIALITATE RECUPERARE MEDICALA SI BOLI CRONICE” conform Ordinului MFE NR. 1284/2016 pentru beneficiari privati.

Documentatia urmeaza a fi depusa si finantata prin POR 2014-2020, Axa prioritară 2, Prioritatea de investiții 2.2. Valoarea estimata a contractului de servicii este de 620.000 lei fara TVA, durata contractului incepe de la data semnarii acestuia, va respecta data limita de depunere a proiectelor de investitie conform Ghidului Solicitantului POR 2.2.

Se va prezenta oferta pentru prestarea serviciilor, pana cel tarziu 08.04.2019, ora 14:00, la sediul ASCLEPIOS SRL, Loc. Eforie Sud, Oras Eforie, Str. Ion Movila, nr. 21, judet Constanta, cod postal 905360. Specificații tehnice si Formulare pentru ofertare pot fi solicitate la sediul SC ASCLEPIOS SRL, tel. 0728131200, mail office@complexvrajamarii.ro.

Specificatii Tehnice

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu