Am lansat oferta pentru MAI-IUNIE ! Vino la tratament si bucura-te de mare la un pret imbatabil !

Complexul de Recuperare Vraja Marii din Eforie Sud ii anunta pe cei interesati ca isi pot rezerva ultimele locuri pentru lunile MAI si IUNIE, la tratament, intr-una din cele mai moderne baze de recuperare medicala din sud-estul Romaniei.

In pachet sunt incluse cazarea in regim hotelier de trei stele, trei mese zilnic si patru proceduri de recuperare la indicatiile medicului nostru specialist.

Tariful este de 100 de lei pe zi, in conditii de cazare in camera dubla, si este valabil doar cu biletul de trimitere de la medicul de familie. 

Pacientii pot alege, in cadrul tratamentului si cu recomandarea medicilor nostri specialisti să efectueze urmatoarele proceduri terapeutice:

Masaj, Impachetari cu namol, Impachetări cu Parafina, Proceduri electrice, Bai in bazinul cu apa sarată adusa direct din lacul Techirghiol, Acupunctura, Tratament in camera hiperbara, Kineto-terapie, Bai de nămol, Dus Vichy, Bai galvanice, etc

Pentru orice alte detalii, va rugam să apelaţi unul din următoarele numere de telefon ale bazei noastre de tratament:

 0241.747.916     0728.131.203     0724.589.434

Va aşteptam cu drag !

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu