La Spitalul de Recuperare Medicala din Constanta, Vraja Marii intalnesti tot ce ai nevoie pentru reabilitarea starii de sanatate, raze ultraviolete, bai sarate in lacul Techirghiol, bai in mare si bai reci de namol, pe plaja privata de pe malul lacului Techirghiol, in statiunea Eforie Sud. Pana pe data de 15 septembrie va asteptam la Vraja Marii bai reci de namol, chiar daca nu sunteti pacientii nostri puteti intra pe baza unui abonament sau a unui bilet individual. Ne-am conformat regulilor in vigoare si va asiguram de o sedere in conditii de igiena si siguranta, de protectie si tratamente care respecta masurile de distantare sociala.

In anul 1924, namolul din Techirghiol a primit medalia de aur, la Expozitia Universala de la Paris, fiind considerat cel mai bun namol din lume, avand o multime de proprietati si fiind foarte util in tratamentul diferitelor afectiuni. Acest namol este foarte bine hidratat si are un continut mare de substante minerale precum Ca, Mg, K, Fe si se foloseste fie incalzit, pentru diverse proceduri: impachetari, cataplasme, tampoane vaginale si in amestec cu apa sarata din lac, pentru bai la cada, fie pentru onctiuni, atat timp cat vremea ne permite, pe plaja din Eforie Sud, de pe malul lacului Techirghiol. Baza de tratament din Constanta respecta conditiile de siguranta atat in interior, cat si pe terasa restaurantului.

Tratamentele cu namol de pe plaja privata din Eforie Sud, de pe malul lacului Techirghiol sunt disponibile atat pentru pacientii bazei noastre de tratament cat si publicului larg!

PACIENTII NOSTRI

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag”

Carmen Vamoş

“Am mai fost la tratament mi-a placut”

Costache Viorica

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!”

Diana Bogdan

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie …”

Ana Acsintoae

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical.”

Ion Kiri

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti.”

Elena Balan

“Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5”

Daniela Florica Banoiu