Discount-ul de fidelitate la Vraja Marii

Vraja Marii, Recuperare Medicala, Eforie Sud, singura baza de tratament din regiune unde se efectueaza tratament complet inclusiv sambata si partial duminica,  vine cu o noutate pentru anul 2019

Implementarea discount-ului de fidelitate si discount-ului de recomandare pentru 2019.

Fiecare pacient care revine in 2019 are un discount de 20 lei/zi din valoarea standard reprezentand diferenta de tarif pentru conditiile de cazare.

Pentru fiecare pacient nou recomandat care are rezervare in aceeasi serie de tratament se aplica un discount de 20 lei/zi din valoarea standard reprezentand diferenta de tarif pentru conditiile de cazare.

Cele doua discount-uri se cumuleaza.

Astfel, un pacient vechi care soseste intr-o serie cu un tarif standard de 120 lei/zi, si este insotit de 5 pacienti noi, va avea urmatoarele discount-uri:

20 lei/persoana /zi  – discount de fidelitate

20 lei/persoana/zi *5 pacienti noi- discount de recomandare

Cost final = 0!

Relatii la tel. 0241 747 916 .

Email : rezervari@complexvrajamarii.ro.

PACIENTII NOSTRII
Daniela Florica Banoiu

"Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5"

Carmen Vamoş

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag"

Costache Viorica

“Am mai fost la tratament mi-a placut"

Diana Bogdan

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!"

Ana Acsintoae

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie ..."

Ion Kiri

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical."

Elena Balan

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti."