Tot ce trebuie sa stii despre acupunctura

Istoria medicinei chineze incepe cu acupunctura si nu se termina nici astazi, se extinde in mai toata lumea si cucereste cu rezultatele sale uimitoare in tratarea anumitor afectiuni, dar mai ales in preventie si echilibru. Pentru ca nu este numai tehnica, ci si foarte multa energie, scopul acupuncturii este de a restabili echilibrul energetic al organismului si astfel se pot obtine rezultate semnificative in tratarea afectiunilor aparatului respirator, circulatiei, afectiuni digestive, neurologice, aparatului reproducator, boli musculo-osteo-articulare si chiar dezechilibre fizice si psihice. Terapia de acupunctura Eforie din cadrul bazei de tratament Vraja Marii este disponibil tot timpul anului, iar o cura de 10 sedinte va este oferita intr-un pachet foarte avantajos.

 

Ce inseamna un tratament prin acupunctura? O consultatie este necesara, aceasta prima sedinta este realizata de un specialist care va analiza toate semnele si simptomele, modifcarile sau disconfortul fizic si psihic si va propune un plan de tratament in functie de vechimea si gravitatea bolii, dar si de simtomatologia asociata. Vraja Marii – Recuperare Medicala recomanda aceasta metoda de tratament minim invaziva pentru rezolvarea problemelor de sanatate, mai natural si inainte de alege un tratament alopat. 

 

Principiul acupuncturii se bazeaza pe energia Qi, considerata esenta vietii si sanatatii, iar rolul acesteia este de a regla echilibrul natural al organismului. Atingere celor 361 de puncte energetice, de-a lungul a 12 meridiane ce corespunde unui organ influenteaza in mod direct energia Qi, iar terapeutul va stii exact unde sa introduca acele ace fine pentru a elibera energia si a incepe procesul de vindecare. Spitalul de recuperare medicala din Constanta este o baza de tratamen noua si moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie, specialisti in recuperare, medici, asistenti, maseuri, o echipa intreaga de profesionisti.

PACIENTII NOSTRII
Daniela Florica Banoiu

"Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5"

Carmen Vamoş

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag"

Costache Viorica

“Am mai fost la tratament mi-a placut"

Diana Bogdan

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!"

Ana Acsintoae

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie ..."

Ion Kiri

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical."

Elena Balan

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti."