CUM NE GASESTI?

CUM AJUNGI LA NOI?

Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii este situat in statiunea Eforie Sud, judetul Constanta, la aproximativ 100 m de faleza si plaja din Eforie Sud si la mai putin de cinci minute de mers pe jos de gara si statiile de autobuz. Accesul la drumul national ce leaga toate statiunile litoralului romanesc se face direct si cu usurinta.
Clientii si turistii care sosesc din tara trebuie sa solicite bilete de tren pana in statiunea Eforie Sud – Constanta. Este posibil ca sa trebuiasca sa schimbati trenurile rapide cu destinatia finala Constanta cu trenuri personale ce opresc in toate garile localitatilor si statiunilor de pe litoral.
Calatoria cu trenul de la Constanta la Eforie Sud dureaza aproximativ 30 de minute.
De-a lungul litoralului Romanesc exista multe linii de transport auto cu microbuze care opresc in toate statiunile sau la cerere, oriunde pe traseu. Aceste linii de transport auto pleaca din Constanta din zona Garii Centrale la intervale de 30 minute, incepand de la orele diminetii si pana la ora 20.00. Solicitati conducatorului auto sa opreasca in Eforie Sud langa Gara.
Daca alegeti sa calatoriti cu autoturismul personal si veniti de oriunde din tara, va trebui sa treceti prin Constanta pe care o veti traversa de la Nord la Sud. Dupa iesirea din Constanta aveti de parcurs aproximativ 20 Km pana in Eforie Sud, pe DN39. Veti trece prin localitatile Lazu, Agigea, Eforie Nord (faceti dreapta la sensul giratoriu, pentru a ocoli statiunea), pentru a ajunge in Eforie Sud. La un moment dat, va trebui sa faceti stanga, inspre Marea Neagra, pe Strada Ion Movila.

ADRESA COMPLETA

LOCALIZAREA PE HARTA

ADRESS

Str. Ion Movila nr. 23 (la intersectia cu Str. Dr. Cantacuzino) Eforie Sud Jud. Constanta