FT-Despre noi

Fondat de catre SC ASCLEPIOS SRL in anul 2010, complexul de recuperare medicala Vraja Marii din localitatea Eforie Sud, judetul Constanta, a pornit de la ideea valorificarii din plin a factorilor sanogeni specifici zonei, namolul si apa de Techirghiol, ca un plus adus procedurilor medicale de specialitate consacrate sau inovative.

Baza de tratament s-a concentrat de la bun inceput pe oferirea de servicii medicale de calitate superioara, avand la baza tehnica medicala de ultima generatie, personal medical de specialitate pregatit la standarde de actualitate si terapii eficiente pentru oaspetii nostri.

FT-Structura complexului

Puteti fi cazat la una dintre cele patru locatii de langa baza de tratament Vraja Marii, la Pavilionul Marea Neagra, la Republica, la Victoria sau la Flacara. Toate locatiile dupa cum vedeti in schema alaturata sunt in apropiere una fata de cealalta.

Odata sosit, va veti adresa la receptie pentru repartizarea camerei, conform programarii, apoi va prezentati la receptia bazei de tratament, cu toate documentele, pentru intocmirea documentatiei necesare, semnarea contractului de prestari servicii medicale, efectuarea consultului medical de specialitate si stabilirea planului de tratament. Acesta este inscris pe o fisa individuala de tratament, pe care, revenind la receptie - planificarea procedurilor, vor fi trecute orele de efectuare. Zilnic, dupa efectuarea tratamentului, veti preda fisa de tratament la receptia bazei de tratament, urmand sa o luati a doua zi, la inceperea tratamentului.

FT-CUM AJUNGI LA NOI?

Centrul de recuperare medicala Vraja Marii este situata in Eforie Sud, Judetul Constanta, Str. Ion Movila nr. 23, la intersectia cu Str. Dr. Cantacuzino.  Aveti mai multe metode prin care puteti ajunge la noi, pentru mai multe intrebari puteti sa ne contactati la telefon sau completand formularul de pe pagina de contact.

FT-PE JOS

Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii este situat in statiunea Eforie Sud, judetul Cons...

Complexul de Recuperare Medicala Vraja Marii este situat in statiunea Eforie Sud, judetul Constanta, la aproximativ 100 m de faleza si plaja din Eforie Sud si la mai putin de cinci minute de mers pe jos de gara si statiile de autobuz. Accesul la drumul national ce leaga toate statiunile litoralului romanesc se face direct si cu usurinta.

FT-CU TRENUL

Clientii si turistii care sosesc din tara trebuie sa solicite bilete de tren pana in statiunea...

Clientii si turistii care sosesc din tara trebuie sa solicite bilete de tren pana in statiunea Eforie Sud – Constanta. Este posibil ca sa trebuiasca sa schimbati trenurile rapide cu destinatia finala Constanta cu trenuri personale ce opresc in toate garile localitatilor si statiunilor de pe litoral.
Calatoria cu trenul de la Constanta la Eforie Sud dureaza aproximativ 30 de minute.

FT-CU AUTOBUZUL

De-a lungul litoralului Romanesc exista multe linii de transport auto cu microbuze care opresc...

De-a lungul litoralului Romanesc exista multe linii de transport auto cu microbuze care opresc in toate statiunile sau la cerere, oriunde pe traseu. Aceste linii de transport auto pleaca din Constanta din zona Garii Centrale la intervale de 30 minute, incepand de la orele diminetii si pana la ora 20.00. Solicitati conducatorului auto sa opreasca in Eforie Sud langa Gara.

FT-CU MASINA

Daca alegeti sa calatoriti cu autoturismul personal si veniti de oriunde din tara, va trebui s...

Daca alegeti sa calatoriti cu autoturismul personal si veniti de oriunde din tara, va trebui sa treceti prin Constanta pe care o veti traversa de la Nord la Sud. Dupa iesirea din Constanta aveti de parcurs aproximativ 20 Km pana in Eforie Sud, pe DN39. Veti trece prin localitatile Lazu, Agigea, Eforie Nord (faceti dreapta la sensul giratoriu, pentru a ocoli statiunea), pentru a ajunge in Eforie Sud. La un moment dat, va trebui sa faceti stanga, inspre Marea Neagra, pe Strada Ion Movila.