Recuperare medicala
Medicina fizica
Balneologie
Cazare de 3 stele
Restaurant
Terasa
Piscina
Gradina cu alei si bancute
Recuperare medicala
Medicina fizica
Balneologie
Cazare de 3 stele
Restaurant
Terasa
Piscina
Gradina cu alei si bancute

REPUBLICA

Pavilion cu conditii de cazare in regim spitalizare cu confort hotelier, construit in structura P+II. Camerele spatioase care perimit cazarea a 3-4 persoane, dispun de grup sanitar propriu cu dus si instalatii sanitare, aer conditionat, minibar, tv, wi-fi în spaţiile publice. In receptie se asigura telefon, fax, internet, seif, etc. Unitatea de cazare dispune de incalzire si este deschisa tot anul.

Pe langa serviciile de cazare in cadrul Complexului de Recuperare Medicala Vraja Marii, aveti acces la toate facilitatile complexului: piscina in aer liber, acces la baza de tratament, restaurant, terasa, gradina, sala recreere cu masa biliard etc. 

TUR VIRTUAL AL CAMERELOR

Vrei sa-ti faci o idee despre cum arata Pavilionul Republica? Te invitam sa urmaresti turul vizual.

PACIENTII NOSTRII
Daniela Florica Banoiu

"Am fost acum cativa timp in urma, cand am avut parte de cazare desavarsita,tratament medical profesionist, cu personal amabil si corectitudine maxima! Nota pt.Vraja Marii -9,5"

Carmen Vamoş

“profesionalism, amabilitate, eleganta, zâmbete și incurajari, devotament pt meserie si multe altele. felicitări tuturor, de la receptie pana la mansarda. mulțumiri speciale colectivului de la kineto, bazin si masaj. revenim cu siguranta si cu drag"

Costache Viorica

“Am mai fost la tratament mi-a placut"

Diana Bogdan

“Ofera servicii de calitate memorabila. M-am simtit cu muti ani mai tanara la sfarsitul tratamentului. Pentru toate serviciile oferite, simti nevoia sa revii!"

Ana Acsintoae

“Serviciile de nivel european sunt asigurate de o echipa medicala bine pregatita .Terapiile balneare cu apa sarata si namol din Lacul Techirgiol sunt completate de proceduri cu laser, ultrasunete,kinetoterapie ..."

Ion Kiri

“Condiții de cazare, masă și mai ales tratament, calitatea personalului medical."

Elena Balan

“Este super, vin aici de 4 ani, ma simt foarte bine dupa proceduri, va recomand sa veniti."