COMPLEXUL DE RECUPERARE MEDICALA VRAJA MARII din Eforie Sud, Str. Ion Movila nr.21, tel.0241/747.916 lanseaza pachetul de wellness si detox  in Salina Vraja Marii din incinta, joi 31 mai 2018. Evenimentul se va deschide la ora 12.45 cu un concert de muzica clasica pian si vioara sustinut de elevii Liceului de Arta Regina Maria Constanta, urmata apoi de prezentarea in exclusivitate a pachetului wellness si detox Vraja Marii.

  • Pachetul aditional de wellness si detox vine in completarea tratamentelor medicale de specialitate, cu intentia de a asigura si pe aceasta cale plusul de sanatate al oaspetilor nostri. Pachetul imbina beneficiile terapiei hiperbare, shot-ul de ghimbir si sucurile naturale, neputand sa lipseasca masajul facial cu acid hialuronic!

 

  • In acest fel, un rasfat suplimentar care poate fi accesat in oricare 5 zile de tratament, adauga planului consacrat de tratament noi beneficii pe care pacientul le poate resimti imediat. Totul la un cost suplimentar de doar 600 ron!

  • Lansarea acestei noi optiuni are loc in salina artificiala cu sare adusa din Salina Turda, recent inaugurata in locatia noastra din Eforie Sud, care aduce la randul ei un plus de sanatate, dat fiind ca o respiratie sănătoasă stă de cele mai multe ori la baza unei stări generale de bine, atât fizice cât şi psihice.

 

  •  Ca intotdeauna, complexul pozitioneaza pacientul in centrul preocuparilor sale astfel incat sejururile petrecute aici sa fie deosebite si eficiente pentru sanatatea si starea de bine a acestuia.