Acum la Complexul Vraja Marii

Salinoterapia este o metoda alternativa, dar si complementara, de prevenire si tratament pentru diverse afectiuni respiratorii. Terapia la Salina din cadrul complexului Vraja Mării Eforie Sud are beneficii demonstrate asupra intregului organism.

Salinoterapia creste imunitatea, sustine detoxifierea organismului si imbunatateste functionarea aparatului digestiv. In acelasi timp, sustine regenerarea pielii si ajuta la reducerea efectelor oboselii si stresului.

Salina Eforie Sud – Unicat pe litoralul romanesc

Aerosolii salini actioneaza la nivelul cailor respiratorii. De asemenea, elimina impuritatile si majoritatea microorganismelor care prin depunere cauzeaza boli ale aparatului respirator. Sarea este cunoscuta ca fiind un puternic bactericid si dezinfectant. Prin compozitia sa, sprijina numeroase procese fiziologice si totodata buna functionare a organismului.

Salina Eforie Sud – O oaza de sanatate

La fel ca in salina naturala, in salina arficiala totul este acoperit de sare (pereti, pardoseala) ce este adusa din salina naturala Turda. Exista un mecanism specific ce face ca vaporii de sare sa isi pastreze proprietatile.

Salinoterapia este un procedeu terapeutic simplu, dar eficient în acelaşi timp. Proprietatea curativă a sării este recunoscută din cele mai vechi timpuri, acestui mineral fiindu-i atribuite şi o serie de proprietăţi mistice. Astfel, în scrierile alchimiştilor, sarea este notată prin 28 de simboluri diferite a rocilor şi 29 pentru cea preparată. Si astăzi, beduinii din deşert îşi pecetluiesc legămintele cu sare.

Salina Eforie Sud – Tratament

Tratamentele în salină au devenit populare în secolul XIX. Atunci, s-a observat că minerii care lucrau într-o mină de sare aveau semnificativ mai puţine probleme pulmonare decât locuitorii din zonă.  Certificându-se efectele benefice ale sării prin studiile oamenilor de ştiinţă ai secolului XX, au început construcţiile unor saline artificiale la suprafaţă.

O respiratie sănatoasa sta de cele mai multe ori la baza unei stari generale de bine, atat fizice cat si psihice.

Vraja Marii – Recuperare Medicala este in contract cu CJAS.

Se pot face programari in baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

NE GASITI ZILNIC LA ACEST NUMAR DE TELEFON:

0241.747.916  tasta 1 – Internari (Luni-Duminică 9:00 – 18:00) tasta 2 Ambulatoriu (Luni-Sambata 9:00 – 18:00)