La Vraja Marii Recuperare Medicala din Eforie Sud, namolul se foloseste incalzit pentru diverse proceduri: impachetari, cataplasme si in amestec cu apa sarata din lac, pentru bai la cada. Cele mai cerute sunt însă băile cu nămol. Modul de aplicare consta in impachetari partiale cu namol cald, de 45 — 50°, timp de 20-30 minute (eventual cu masaj), sau onctiuni, care pot fi partiale sau complete, cu namol rece si expunere la soare (metoda egipteana).

Baile cu namol durează 25-30 de minute, iar efectul este imediat

O sedinta de masaj dureaza 20-25 de minute

Masajul terapeutic la Vraja Marii si baile cu namol

Exista multe tipuri de masaj care se fac la Vraja Marii Recuperare Medicala, insa cele mai cunoscute sunt: masajul de relaxare, masajul terapeutic, masajul facial, masajul anticelulitic, masajul sportiv, reflexoterapia, masajul shiatsu sau alte tipuri de masaj oriental care contribuie la reducerea stresului. Indiferent de scopul pentru care alegeti un masaj, este bine sa stiti ca, pentru a ajunge la efectele dorite, este indicat sa beneficiati de acesta de minim 2 ori pe saptamana.

La Vraja Marii Recuperare Medicala, fiecare pacient beneficiaza de un tratament personalizat, in functie de afectiunea de care sufera.

Lista completa cu proceduri 

Tratamentul ideal durează între 10 şi 12 zile. În tot acest timp, pacienţii sunt cazaţi în condiţii hoteliere de 3 stele şi beneficiază de trei mese pe zi la restaurantul din cadrul Complexului. Pacienţii fac zilnic 4 sau 5 proceduri, în funcţie de recomandările medicilor.

Pacienţii se pot interna şi cu bilet de trimitere de la medicul de familie, caz în care NU MAI PLĂTESC COSTUL TRATAMENTULUI, ci doar al cazarii si al mesei, care poate varia, in functie de perioada anului, de la 50 la 150 de lei pe zi.

Vraja Mării – Eforie Sud, locul din Dobrogea unde durerile sunt înlaturate de puterea miraculoasa a namolului

Vraja Marii Recuperare Medicala, Eforie Sud multumeste pacientilor pentru increderea acordata, confirmata si de parcurgerea cu succes in octombrie 2017 a ciclului II de acreditare si le ureaza tuturor sarbatori frumoase si linistite!

Ne asteptam cu drag pacientii in 2018, cu aceleasi servicii medicale de calitate, dar si cu terapii noi (salina).

Ne gasiti zilnic la acest numar de telefon:

0241.747.916  tasta 1 – Internari (Luni-Duminică 9:00 – 18:00) tasta 2 Ambulatoriu (Luni-Sambata 9:00 – 18:00)